برنامه با گردانندگی استاد حبیبالله قیومی و با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط قاری صاحب احسانالحق اکبری شروع شد.
متعاقباً استاد سمیعالله دانشیار رییس دانشگاه سلام شعبهٔ کندز از شخصیت و کارکردهای دعوتی دکتر صفتالله قانت یاد کرد و استاد قانت را از اولین بنیانگذاران مرکز فرهنگی و جمعیت اصلاح در افغانستان خواند. موصوف افزود: استاد قانت چندبار به حیث رییس این جریان اصیل (جمعیت اصلاح) برگزیده شده بود.
استاد قانت با وجود بیماریهای مزمن و دشواریهای زندگی، باز هم در سفرهای دعوتی مشغول به این امر مهم بود. روحیه دعوتی بسوی خدا آنقدر در ذهن استاد قانت رسوخ یافته بود که وی همیشه به مناطق مختلف کشور در هوای سرد و گرم سفرها میداشت و با جوانان، بزرگان، علما و مردم عوام جهت گسترش فهم اسلامی مجالسی را تدویر میکرد و پیام دعوتی خویش را میرساند و در اجتماعات مردم اشتراک مینمود و بر همین اساس در قلوب تمامی مردم جایگاه خاص را احراز و فراهم نموده بود.
دکتر قانت همچنان مسوولیت مرکز استراتیژیک افغانستان و موسسهی خیریه احساس را بدوش داشت و با حسن رفتار، آن دو نهاد را اداره کرد.
در بخش دیگر برنامه استاد محمدحبیب شعیل مسوول جمعیت اصلاح شعبهٔ دوره در رابطه به زندگینامه استاد قانت ایراد سخن نموده گفت: استاد مرحوم در سال ۱۳۴۲ هجری خورشیدی در ولایت ننگرهار ولسوالی رودات، قریهی حصارک در خانوادهی الحاج دوستمحمدخان که خانوادهی علم و تقوا بود، دیده به جهان گشود.
ایشان علوم ابتدای و متوسطه را در ولسوالی رودات فرا گرفت و در سال ۱۳۵۸ هجری خورشیدی بعد از اشغال شوروی و به ویژه بعد از کودتای ننگین ثور به کشور همسایه (پاکستان) مهاجرت نمود و در شهر پشاور در مدرسه وِفاقُالمدارس از مرحلهی لیسانس فارغ شد و بعد از آن از دانشگاه بینالمللی اسلامآباد (در زبان عربی) ماستری خویش را کسب نمود. بالآخره سندِ دکترای خویش را از کشور سودان از دانشگاه بینالمللی آفریقا در عرصهی تاریخ به دست آورد.
نهایتاً استاد صفتالله قانت به تاریخ ۲۲ عقرب ۱۳۹۹ به اثر مریضی که داشت، شب جمعه جان به جانآفرین سپرد.
در بخش اخیر برنامه، از خاطرههای دعوتی و سفری دکتر قانت توسط مشترکین یاد شد.
برنامه، با دعائیه خیر به روح تمام گذشتگان راه دعوت و بخصوص داکتر قانت توسط استاد اسدالله ندیم به پایان رسید.
روح استاد قانت شاد و جنت برین جایگاهش باد.